Grote afbeelding
Huur/borg
De huur voor een complete feestkist voor 6 kinderen bedraagt € 50. 
De meerprijs bedraagt € 5,- per kind.

De borg bedraagt € 50 per kist. Het bedrag van de borgsom zal bij het onbeschadigd en compleet terugbezorgen van de kist worden terugbetaald. Schade wordt verrekend. Voor € 12 extra kan de kist heen en terug verzonden worden via PostNL. Voor € 25 extra wordt de kist (buiten) Woerden persoonlijk bezorgd en weer opgehaald.

Reservering/bestelling
Voor het reserveren van de kist kun je gebruik maken van ons reserveringsformulier. Je ontvangt van ons een bevestiging of de de box nog beschikbaar is op de door jou aangevraagde datum.

Thema koken
Voor het thema Koken moet je zelf de ingrediënten kopen. Wij sturen op voorhand een pdf met de kinderrecepten voor de benodigde boodschappen. 

Afhaallocatie
Gedempte Binnengracht 54 in Woerden

Betaling/ophalen box
De feestkisten worden meegegeven na contante betaling van de huurprijs en een borgsom van € 50. 

Huurperiode
Deze bedraagt 24 uur. Over verlenging is overleg mogelijk.

 

Gebruik
Het is de huurder niet toegestaan om aan voorwerpen uit de kisten blijvende aanpassingen te maken. De goederen moeten in de oorspronkelijke staat worden ingeleverd.

Aansprakelijkheid
Wij gaan er vanuit dat de kinderen goed worden begeleid bij het gebruik van de materialen uit de feestkist. De VerkleedKeet is niet aansprakelijk voor enige schade of letsel dat is ontstaan door het gebruik van onze materialen. De kleding niet nat in de kist stoppen. De kleding hoeft niet gewassen te worden.

Algemeen
De VerkleedKeet blijft te allen tijden eigenaar van de gehuurde materialen. Het is de huurder niet toegestaan de spullen te verhuren aan derden. De huurprijs heeft betrekking op het eenmalig gebruik van de feestkist en de bijbehorende materialen.

Contact

Voor alle vragen:

De VerkleedKeet
Ilona van Wijk
Gedempte Binnengracht 54
3441 AH  Woerden
info@deverkleedkeet.nl
06 25273397